Mies valmisti maastoskeittilaudan – kulkee missä tahansa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perinteiset rullalaudat on tarkoitettu käytettäväksi lähinnä asfaltilla ja skeittirampeilla. Toisinaan markkinoilla ja keksijöiden kädenjälkenä on nähty myös maastokäyttöön suunniteltuja lautoja, mutta harvemmin samanlaisia kuin Ivan Mirandan luomus.

Ivan Mirandan rakentama lauta on todellinen maastoskeittilauta sanan varsinaisessa merkityksessä. Se nimittäin kulkee eteenpäin lähes missä tahansa maastossa. Tämä onnistuu laudan renkaiden virkaa toimittavien telaketjujen ansiosta, jotka muistuttavat hieman armeijan maastoajoneuvojen vastaavia.

Mirdanda valmisti maastolautansa telaketjut 3D-tulostimella biohajoavasta polyesteristä. Lopputulos ei ole ehkä nopein ja parhaiten temppuihin soveltuva lauta, mutta ainakin sillä voi liikkua haastavassakin maastossa. Maastolaudan valmistusta ja käyttöä esitellään yksityiskohtaisesti Mirandan tuoreella videolla.