Jessica Edström peppu paljaana pakkasessa – itsenäisyyspäivän näyttävä poseeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun. Viime aikoina hän on nimittäin julkaissut kuvia esimerkiksi Meksikosta ja Ruotsista.

Nyt Jessica on julkaissut itsenäisyyspäivän kunniaksi hyytävän biksukuvan, jossa hän poseeraa kameralle erittäin niukoissa biksuissa. Asuvalinta paljastaa kokonaan Edströmin pakarat, joiden kanssa huomiosta kilpailee vain kädessä oleva Suomen lippu.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.