Koiran hurja pako videolle – mopsi on todellinen akrobaatti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet eläintenomistajat yrittävät estää lemmikkien pääsyn niiltä kiellettyihin paikkoihin aitausten ja porttien avulla. Kaikkia karvakavereita nekään eivät kuintekaan onnistu pidättelemään, varsinkaan jos lemmikillä sattuu olemaan piileviä akrobaattisia taitoja.

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva Mary Green oli ihmetellyt, kuinka Hank-niminen mopsi oli onnistunut pääsemään turvaportin toiselle puolelle. Hän päätti selvittää asian jättämällä koiran aidan toiselle puolelle ja asettamalla kameran kuvaamaan sitä. Video hämmästytti Maryn toden teolla.

Hank ylitti turvaportin parkour-tyylisellä liikkeellä. Koira hyppäsi läheistä seinää kohti, ja käytti sitä ponnahtaakseen aidan ylitse. Mary jakoi huikean videon lopulta TikTokissa, jossa se on hämmästyttänyt jo miljoonia katsojia.

 

@marygreen3

#fyp #pug #pugsoftiktok #foryoupage #dog

♬ original sound – Mary Green