Mies pyysi vaimoa jättämään pehmolelun kotiin – vaimo sai kiukkukohtauksen luksusravintolassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mies kertoo vaimollaan olevan lempipehmolelu, mikä on kulkenut vuosikausia hänen mukanaan. Kyseessä on pyjamaan pukeutunut, noin 30 senttimetriä korkea possu. Nyt pehmolelu on aiheuttanut perheriidan kesken tasokkaan ravintolapäivällisen.

Mies kertoo, että vaimo ottaa pehmolelunsa mukaan kaikkialle. Lomamatkoille, sänkyyn ja jopa ravintolaan. Pariskunta meni illalliselle hienompaan ravintolaan, niin nainen pyysi päästä kolmen hengen pöytään – pehmolelulle oli näet saatava oma paikkansa. Mies kiusaantui, kun huomasi muiden illallisella olleiden katseet.

Aviomies varovaisesti kysyi 32-vuotiaalta vaimoltaan, olisiko hänen mahdollista joskus jättää lelu kotiin. Nainen sanoi: ”Ok”, mutta sai pari minuuttia myöhemmin raivokohtauksen. Hän huusi miehelleen: ”Miksi, häpeätkö sinä minua?”, ja rynni ulos ravintolasta. Koko paikka hiljeni.

Hän kysyy Redditissä, onko mies ilkeä pyytäessään vaimoa jättämään pehmolelun joskus kotiin.

AITA for asking my wife to not bring her stuffed animal to restaurants with us all the time? from AmItheAsshole