Netflixiin komediaspesiaali vuodesta 2020 – mukana supertähdet Samuel L. Jackson ja Hugh Grant

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoteen 2020 on lievästi ilmaistuna liittynyt monenlaisia odottamattomia ja synkkiäkin käänteitä. Pian kuluneeseen vuoteen palataan tunnettujen nimien tähdittämässä, dokumenttityyliin tehdyssä Death to 2020 -komediaspesiaalissa.

Death to 2020:n taustalla ovat suositun brittiläisen scifsarja Black Mirrorin luojat Charlie Brooker ja Annabel Jones. Mukana fiktiivisiä tutkijoita ja asiantuntijoita esittämässä ovat muun muassa Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Kumail Nanjiani ja Cristin Milioti.

Netflix ei ole toistaiseksi paljastanut, milloin Death to 2020 julkaistaan palvelussa. Siitä saadaan kuitenkin jo lyhyttä esimakua Twitterissä julkaistun videon muodossa.