Abigail Ratchford alastomana – tyylikkyys ei mene koskaan pois muodista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Ratchford nähdään tällä kertaa poseeraamassa alastomana, ja kuvansa yhteydessä hän markkinoi omaa kirjaansa. Abigail on nimittäin julkaissut itsestään näyttävän kuvakirjan, jota voi pitää esimerkiksi kahvipöydällä. Jos uskaltaa.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.