Järkyttävä tilanne videolle – poika lähti lentoon leijan mukana ja putosi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Indonesiassa todistettiin taannoin odottamatonta ja veret seisauttavaa tilannetta. Nuori poika nousi ilmaan leijan mukana ja loukkaantui pudottuaan alas. Hän selvisi kuitenkin hengissä ja tulee todennäköisesti toipumaan onnettomuudesta.

Onnettomuus tapahtuo Pringsewussa 1. joulukuuta paikallisen koulun läheisyydessä. Suurikokoisen leijan siima oli takertunut 12-vuotiaaseen poikaan, ja hän päätyi nousemaan ilmaan sen varassa. Noustuaan useiden metrien korkeuteen hän putosi maahan.

Lapsi toimitettiin nopeasti paikalliseen sairaalaan. Coconuts Jakarta -lehden mukaan hänen käsivartensa murtuivat yhteensä kuudesta kohdasta. Onnettomuus tallentui viraalina sittemmin levinneiksi videoiksi, joiden sisältämä materiaali ei mahdollisesti sovellu herkimmille katsojille.