Lady Gaga paljasti miksi siirsi albuminsa julkaisua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gagan oli määrä julkaista odotettu Chromatica-albumi 10. huhtikuuta. Vallillaan olevien olosuhteiden ansiosta levyn julkaisu kuitenkin siirtyi viime keväänä. Lady Gaga kuvaili jo tuolloin päätöstään julkaisun siirtämisestä vaikeaksi. Nyt hän kertoo miksi katsoi julkaisun siirtämisen oikeaksi.

– Tämä on meille kaikille pelottavaa ja hektistä aikaa. Vaikka uskon taiteen olevan yksi vahvimmista keinoista antaa iloa ja parantaa toinen toisiamme näinä aikoina, tämän albumin julkaisu maailmanlaajuisen pandemian aikana ei tuntunut oikealta, Gaga kirjoitti.

Poptähti kertoo myös suunnitelleensa muun muassa salaista Coachella-esiintymistä joka jää kuitenkin tapahtumatta festivaalien peruuntumisen vuoksi. Gagan mukaan tärkeintä on nyt suunnata huomio sille, saavatko lääketieteen ammattilaiset tarvittavia välineitä ja kouluruokailusta riippuvaiset lapset ruokaa syödäkseen.