Fanit hätääntyivät Emily Ratajkowskin somekuvasta – näin ei saa autossa matkustaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti noin kuukausi sitten olevansa raskaana. 29-vuotias tähti on tällä hetkellä kuudennella kuulla raskaana ja päivittää kuulumisiaan ja kuvia kasvavasta vatsastaan sosiaaliseen mediaan tiuhaan tahtiin.

Emily Ratajkowski julkaisi juuri Instagram-kanavalleen kuvan, jossa hän istuu autossa. Nainen esittelee paljasta vatsaansa ja suloista Colombo-koiraa, joka on nukahtanut naisen käden päälle. Moni kiinnitti kuitenkin kuvassa eniten huomiota siihen, että Ratajkowski pitää turvavyötä väärin.

Kuvaan alkoi nopeasti satelemaan huolestuneita kommentteja, joissa Ratajkowskin turvavyön kerrottiin olevan vaarallisella tavalla kiinnitetty. Nainen oli laittanut turvavyön menemään hänen vatsansa päältä kun se olisi pitänyt pujottaa raskausvatsan alle lähemmäs lantiota. Naiset kommentoivat heti turvavyön olevan tällä tavalla kiinnitettynä todella vaarallinen törmäystilanteessa tai liian voimakkaassa jarrutuksessa vauvalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.