Harrison Ford palaa Indiana Jonesin rooliin – fanit riemuitsevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Harrison Ford tekee vielä kerran paluun Indiana Jonesin rooliin, kun elovasarjan viides ja viimeinen osa saa ensi-iltansa, BBC uutisoi. 78-vuotias veteraani näyttelee James Mangoldin ohjaamassa elokuvassa tuttuun tapaan pääosaa.

Indiana Jonesin oikeudet nykyisin omistavan Disneyn mukaan elokuva saa ensi-iltansa heinäkuussa 2022. Vuonna 2013 Ford vihjasi mahdollisesta paluustaan, kun hän kertoi sellaisen olevan tulevaisuudessa soveliasta. Nyt fanien harras toive on viimein toteutumassa.

Elokuvan käsikirjoitus on parhaillaan työn alla, mutta koronakriisi on hidastanut hankkeen etenemistä. Tuotantoyhtiö perusteli päätöstään sillä, että on olemassa vain yksi Indina Jones, ja hän on Harrison Ford.

Ilmailuharrastajana tunnettu Ford aiheutti taannoin välikohtauksen kalifornialaisella lentokentällä. Ford oli ohjaamassa Aviat Hysky -pienkonetta Hawthorne Municipalin lentokentällä, kun hän ylitti koneellaan kiitoradan juuri kun toinen lentokone oli laskeutumassa sille. Näyttelijä pahoitteli tapahtunutta ja kertoo kuulleensa lennonjohdon ohjeet väärin.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Harrison Ford joutui ongelmiin lentokoneharrastuksensa parissa. Vuonna 2015 hän loukkaantui tehtyään pakkolaskun golfkentälle. Vuonna 2017 näyttelijä aiheutti välikohtauksen lentämällä nousemassa olleen matkustajakoneen alapuolelta ja laskeutumalla vahingossa rullaustielle.