Näyttääkö lemmikki omistajaltaan? Näin vaikeaa arvaaminen on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että koira näyttää omistajaltaan. Välillä ihmiset voivat alitajuisesti valita itsensä näköisiä lemmikkejä tai ottaa lemmikikseen sellaisen lajin, joka on luonteeltaan eniten henkilön itsensä kaltainen.

Harvemmin eläimet kuitenkaan oikeasti näyttävät kasvoiltaan samalta kuin ihmiset, ja nyt sanonta laitettiinkin todelliseen testiin. Cut-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten kolme henkilöä onnistuvat tehtävässään, jossa heidän tulee arvata ihmisten ulkonäön perusteella millainen lemmikki tuntemattomilla ihmisillä on.

Tehtävää suorittavat kaksi miestä ja nainen, jotka saavat eteensä niin sian, koiran, käärmeen, siilin kuin vuohenkin. Tehtävää helpottaakseen suorittajat saivat nähdä miten ihmiset käsittelivät eri eläimiä. Se ei kuitenkaan auttanut naista, joka onnistui antamaan jokaisen lemmikin väärälle omistajalle.