Rita Oralle rikkoi koronasääntöjä synttäreillään – sai jättisakot ja pyysi julkisesti anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rita Ora nousi taannoin otsikoihin vietettyään viikonloppuna syntymäpäiväjuhlia koronarajoituksista huolimatta. Laulaja juhlisti merkkipäiväänsä yksityistapahtuman muodossa Lontoon Notting Hillissä sijaitsevassa Casa Cruz -ravintolassa.

Rita Oran päätös järjestää juhlat rajoituksista huolimatta keräsi ankaraa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Poptähti on sittemmin pahoitellut Instagramissa edesvastuuttomaksi kuvailleensa sääntöjen rikkomista ja ihmisten hyvinvoinnin riskeeraamista. Hän kertoi maksaneensa vapaaehtoisesti 10 000 punnan maksimisakkorangaistuksen koronasääntöjen rikkomisesta.

Juhlavierariden tarkka määrä ei ole selvillä. Alun perin paikalla huhuttiin olleen jopa 30 henkeä, mutta määrä saattoi Evening Standard -lehden mukaan olla todellisuudessa pienempi. Paikalla olivat ainakin malleina tunnetut Cara ja Poppy Delevingne ja Rita Oran sisko Elena.