Spotify ottaa käyttöön Snapchatista ja Instagramista tutun Stories-ominaisuuden

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alun perin Snapchatista tutut lyhyet ja 24 tunnin aikana katoavat videot ovat sittemmin levinneet myös Instagramiin, Facebookiin, Whatsappiin ja Twitteriin. Nyt niitä on jopa nähty musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä.

Spotifyn Stories, eli Tarinat -ominaisuus antaa somevaikuttajille mahdollisuuden lisätä videoita soittolistoilleen. Sen myötä esimerkiksi osa Spotifyn tuoretta Christmas Hits -soittolistaan on joillain käyttäjillä ilmestynyt osio, jota klikkaamalla nähdään kuuluisuuksia kertomassa omista suosikkijoululauluistaan. Tarinoita on ilmestynyt sittemmin myös osaan muista Spotifyn luomista soittolistoista.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, tuleeko Spotify-tarinoista pysyvä ominaisuus jota kuka tahansa pääsee käyttämään. Spotify on kommentoinut Engadget-sivustolle kokeilevansa toisinaan mahdollisia uusia ominaisuuksia. Osa niistä jää palveluun, osa ei.