Menikö Taylor Swift naimisiin? Kuvapäivitys herätti fanien epäilykset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift julkaisi hiljattain Evermore-nimisen yllätyslevyn, mutta se ei saata olla ainoa yllätys jonka laulaja-lauluntekijä on tehnyt. Osa faneista on nimittäin varmoja tähden menneen vähin äänin naimisiin.

Taylor Swift julkaisi Instagramissa kuvan tulevasta Willow-kappaleen musiikkivideostaan. Siinä poptähti nähdään poseeraamassa valkoisessa asusteessa, joka muistuttaa melkoisesti häämekkoa. Kuva sai Taylor Swiftin fanit villeiksi sosiaalisessa mediassa, sillä he epäilivät sen vihjaavan tähden astelleen jo alttarille.

Taylor Swift on seurustellut vuodesta 2016 saakka brittinäyttelijä Joe Alwynin kanssa. Fanit ovat viime aikoina epäilleet kaksikon jo menneen vähin äänin joko kihloihin tai peräti naimisiin. Toistaiseksi Swift ei ole kuitenkaan tarjonnut suoria vastauksia fanien polttavaan kysymykseen.