Nicki Minaj auttoi fania valmistumaan yliopistosta – maksoi lukukausimaksut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Nicki Minaj avusti vuosina 2017 ja 2018 lukuisia fanejaan heidän opiskelumaksujensa maksamisessa. Nyt yksi tähden avustamista faneista on valmistunut yliopistosta.

Luonnontieteiden opiskelija Arvation Cook sai taannoin alemman korkeakoulututkinnon Louisianan yliopistosta. Hän kiitti Instagramissa Nicki Minajia, joka oli avustanut häntä lukukausimaksujen maksamisessa.

– En voi uskoa sanovani tätä, mutta olen virallisesti valmistunut yliopistosta. Olen luonnontieteiden kandidaatti, pääaineenani biologia ja sivuaineina kemia sekä psykologia. Tämä päivä on vielä erityisempi sillä Nicki Minaj maksoi lukukausimaksuni joitain lukukausia sitten, ja tänään on hänen syntymäpäivänsä, Cook kirjoitti.

Nicki Minaj aloitti vuonna 2017 Student of the Game -hyväntekeväisyysprojektin fanin vitsinä kirjoittaman twiitin myötä. Hän tarjosi Hiphop DX -sivuston mukaan rahallista tukea yhteensä 37 opiskelevalle fanilleen.