Prinssi Harry ja Meghan Markle virallisesti taloudellisesti itsenäisiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vielä vajaa vuosi sitten yksi vuoden suurimmista uutisyllätyksistä oli prinssi Harryn ja Meghan Marklen ilmoitus kuninkaallisista rooleista vetätytymisestä. Prosessi on sittemmin hiljalleen edistynyt parin elämän rakentamisessa kuninkaallisen perheen ulkopuolella.

Taannoin Meghan Marklen ja prinssi Harryn on vahvistettiin olevan virallisesti taloudellisesti itsenäisiä. ABC-uutissivuston mukaan he ilmoittivat maksavansa takaisin brittiläisten veronmaksajien varat, jotka käytettiin pariskunnan Frogmore Cottage -kodin remontointiin. Frogmore Cottage tulee toimimaan jatkossakin pariskunnan kotina Iso-Britanniassa.

Uutinen tuli pian sen jälkeen, kun Harryn ja Meghanin paljastettiin solmineen Netflixin kanssa usean vuoden kestävän sopimuksen. Pariskunta muutti heinäkuussa poikansa Archien kanssa Kalifornian Santa Barbarassa sijaitsevaan uuteen kotiinsa. Tänä syksynä selvisi, että Meghan ja Harry halutaan saada esittämään itseään Simpsonit-animaatiosarjaan.