Amanda Harkimo pulahti rantaveteen – huikea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunetti on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin kurvikas julkkiskaunotar ilmoitti sosiaalisessa mediassa etsivänsä uutta asuntoa, ja ilmoituksensa leviämisen hän varmisti julkaisemalla sen yhteydessä kurvikkaan poseerauksen.

Tiedossa ei ole tuottiko avoin asuntohakemus tulosta, mutta nyt Amanda joka tapauksessa poseeraa näyttävästi rannalla, jossa hän esittelee upeaa vartaloaan kameralle. Kyseessä on arkistokuva, sillä DJ-kaunotar kertoo julkaisevansa Bulgariassa aikoinaan ikuistetun lomakuvansa osana lomakuvahaastetta.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.