Drake lanseerasi itsensä hajuisen tuoksukynttilän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoksukynttilöissä suositaan usein erilaisista kasveista, marjoista ja hedelmistä tuttuja ja luonnon rauhan mieleen tuovia hajuja. Nyt kanadalaisräppäri Drake on kuitenkin lanseerannut jokseenkin yllättävämmän tuoksykynttilän.

Drake on tuonut Better World Fragnance House -merkkinsä kautta markkinoille kokonaisen malliston omia tuoksukynttilöitä. Niistä yhden, Carby Musk -nimisen kynttilän, kuvaillaan tuoksuvan Drakelta itseltään. Kynttilän tuoksusta kerrotaan voivan erottaa muun muassa myskiä, pihkaa ja mokkaa.

Draken Better World Fragnence House mallistoon kuuluvat myös Sweeter Rings, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts ja Muskokoa -nimiset hajuvedet. Niitä myydään 48 dollarin hintaan, kun taas Draken hajuinen Carby Mush -tuoksukynttilä maksaa 80 dollaria. Oman tuoksukynttilämalliston lisäksi Drake on työskennellyt viime aikoina tulevan Certifield Lover Boy -albuminsa parissa, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna.