Khloe Kardashian esitteli vatsalihaksiaan – tiukka oloasu korosti tiimalasivartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian nähtiin taannoin tuoreissa kuvissaan lähes alastomana pelkät korkeavartiset saapikkaat jalassaan. Nyt nainen on poseerannut näyttävissä kuvissaan tiukassa oloasussa, joka imartelee naisen kuuluisaa tiimalasivartaloa.

36-vuotias Khloe Kardashian on viime aikoina keskittynyt sosiaalisen median sijaan lähinnä kaksivuotiaaseen tyttäreensä ja omaan Good American -yritykseensä. Tähti ei enää julkaise omalle Instagram-kanavalleen niin usein seksikkäitä kuvia itsestään kuin aiemmin. Nyt nainen on poseerannut jälleen vaatemerkkinsä uusissa tuotteissa kuumissa kuvissa, joissa tähti esittelee timmejä vatsalihaksiaan.

Khloe Kardashian on pitänyt viime vuosien aikana hyvää huolta kehostaan ja treenannut paljon. Tähti toimiikin upeana mallina omalle vaatemerkilleen esitellessään aina hyvin itsevarmasti vartaloaan ja tuloksia, joita päivittäin harrastettu liikunta on tuottanut.