Rebel Wilson saavutti tavoitepainonsa – ei ole enää tunnistaa samaksi ihmiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Rebel Wilson lupasi alkuvuodesta keskittyvänsä tänä vuonna terveelliseen elämään. Hän on lisännyt liikuntaa ja vaihtanut ruokavalionsa terveellisemmäksi. Nainen on kertonut tehneensä pieniä ja isoja muutoksia tavoitteensa saavuttaakseen.

Nelikymppinen näyttelijä on kertonut avoimesti laihduttamisestaan ja esitellyt tuloksia myös sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on viimein saavuttanut ihannepainonsa ja vuoden suurimman tavoitteensa, eli 75 kiloa. Nainen muutti koko ruokavalionsa ja liikuntatottumuksensa. Hän kertoo olleensa tunnesyöpöttelijä, joten stressinhallintaa opeteltuaan nainen on pystynyt suosimaan terveellisempiä valintoja.

Hän tiesi jo etukäteen, että tavoitepainon saavuttaminen vaati runsaasti työtä, mutta luovuttaminen ei hänen mukaansa ollut vaihtoehto. Hän lupasi aiemmin, että sinnikkyys palkitaan. Hän on tullut monille tunnetuksi hauskoista rooleistaan muun muassa Morsiusneidot ja The Hustle – Ammattihuijarit -elokuvissa.