Hurja näky videolle: Alligaattori söi sorsan metsästäjien nenän edestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suurikokoisetkin alligaattorit ovat Floridassa tuttu näky, etenkin luonnon helmassa ja maaseudulla. Taannoin joukko metsästäjiä päätyi todistamaan Jurassic Parkiin verrattua hurjaa tilannetta.

Kevin Stipe ja Cass Couey olivat taannoin metsästämässä sorsia Leesburgissa. Osa linnuista päätyi kuitenkin suurikokoisemman metsästäjän, vedessä uineen alligaattorin saaliiksi ennen kuin he ehtivät ampua niitä. Näky ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi hurjaksi videoksi.

Videolla alligaattori nähdään uimassa järven pinnalla, lähestyen sorsaa. Matelija nappaa linnun suuhunsa ennen kuin se ehtii edes tajuamaan, mitä tapahtuu. Tilanteen hurjuudesta huolimatta Couey kuvaili tilannetta Fox 35 -uutissivustolle normipäiväksi järvellä.