Intiimit kuvat Hailey-vaimon kanssa – Justin Bieber vaatemerkkinsä mallina

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on alkanut suunnittelemaan vaatteita. Mies julkaisi oman Drew House -nimeä kantavan vaatemerkkinsä vuoden 2019 tammikuussa ja onkin sen jälkeen toiminut säännöllisesti omien vaatteidensa mallina.

Nyt aviopari Justin Bieber ja Hailey Bieber poseeraavat tuoreissa kuvissa yhdessä. Hailey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvasarjan, jossa nähdään hänet ja Justin rennoissa ja värikkäissä Drew Housen oloasuissa ja shortseissa.

Drew Housen tyyli on rento ja sporttinen. Useimmat tuotteet ovat hengittävää ja ohutta kesäistä materiaalia, mutta joukossa on myös farkkutakkeja ja farkkuja. Useimmat vaatteet ovat malliltaan sellaisia, että ne sopivat sekä miehille että naisille.