Karlie Kloss hehkuu raskaana – supermalli esitteli muuttuneen sivuprofiilinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateketjun riveistä monille tutuksi tullut huippumalli Karlie Kloss vahvisti viikko sitten, että hän on raskaana. Raskaudesta ehdittiin uutisoimaan jo aiemmin, mutta pariskunta oli kuitenkin päättänyt pitää vielä tiedon itsellään ja odotteli ennen kuin he olivat valmiita kertomaan raskaudesta itse.

Karlie Kloss odottaa ensimmäistä lastaan miehensä Joshua Kushnerin kanssa. Karlie Kloss julkaisi aiemmin lyhyen videopätkän, jossa naisen pyöristynyt vatsakumpu näkyi. Nyt 28-vuotias malli poseerasi upeissa maisemissa palmupuiden katveessa ja esitteli muuttunutta sivuprofiiliaan kauniissa mekossa.

Karlie Kloss seisoo kuvassa uima-altaan reunalla, joka on veden peitossa. Näin ollen näyttää siltä kuin kaunotar pystyisi seisomaan veden pinnan päällä. Naisella on yllään upea keltainen pitkä mekko, joka korostaa kauniisti tähden pyöristynyttä vatsaa.