Tältä Heidi Klumin 16-vuotias tytär näyttää – tässäkö tulevaisuuden supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Vaatimattomasti supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin nyt Vogue-lehdelle. Tähän saakka Leni Klum on piilotellut kasvojaan sosiaalisen median kuvissaan, mutta nyt malliuransa aloittanut kaunotar paljasti kasvonsa.

Heidi Klum kertoi taannoin haastattelussaan, että 16-vuotias Leni on alkanut haaveilemaan mallin urasta. Saksan Vogue-lehden kannesta ura onkin hyvä aloittaa. Lehden artikkelin julkaisemisen jälkeen Leni on ryhtynyt esittelemään kasvojaan myös sosiaalisen median päivityksissään.

Heidi Klum on nyt kunnolla esitellyt julkisuudessa teini-ikään kasvaneen upean tyttärensä Lenin. Voguen kansikuvassa äiti ja tytär poseeraavat värikkäissä jakkupuvuissa vieretysten. Klumin julkaisemalla videolla kaksikko nähdään kuvausten kulisseissa. Videolla äiti ja tytär kertovat mitkä piirteet heissä muistuttavat eniten toisiaan.