Helppo suklaakakku syntyy kahdella ainesosalla – tarvitset vain kananmunia ja suklaata

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leipominen on hauskaa puuhaa, joka palkitsee lopulta tekijän herkullisella lopputuotoksella. Täytekkakkujen leipominen voi aloittelevan leipurin mielestä tuntua vaikealta, mutta onneksi verkosta löytyy kuitenkin myös hämmentävän yksinkertaisia reseptejä kakkujen tekijöille.

Nyt herkullisia ruokavideoita julkaiseva Tasty-kanava teki YouTube-videon, jossa leipuri Alvin Zhou kokeilee kolmea erilaista suklaakakkureseptiä. Vaikeimmassa reseptissä on 20 eri ainesosaa, toisessa reseptissä kakku syntyy kymmenellä ainesosalla ja helpoin suklaakakku koostuu vain kahdesta ainesosasta.

Kaikki kakut ovat omassa sarjassaan leipurin mielestä erinomaisen herkullisia, minkä vuoksi aloitteleva kotikokki voikin hyvillä mielin aloittaa kokeilunsa suklaakakkujen saralla yksinkertaisimmista reseptistä. Reseptissä kakkutaikina syntyy tummasta suklaasta, keltuaisista ja vatkatuista valkuaisista. Kuorrutteeseen tarvitaan vain sulatettua suklaata, johon sekoitetaan tilkka vettä. Tämän helpommaksi suklaakakun tekeminen ei voi mennä.