Kardashianit eivät aikoneet lopettaa sarjaansa – halusi tuottoisamman sopimuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin perheitä tiiviisti seuraavat fanit järkyttyivät aiemmin tänä vuonna kun julkkisperhe ilmoitti syyskuussa suositun Kardashianit-realitysarjan päättyvän. Perhe ilmoitti lopettavansa 14 vuotta kestäneen ohjelman 20. tuotantokauden jälkeen, koska he kokivat haluavansa nyt enemmän yksityisyyttä.

Perheenjäsenet olivat yhdessä syksyllä tulleet siihen lopputulokseen, että heidän elämäänsä on nyt seurattu televisiokameroiden toimesta tarpeeksi kauan. Viime viikolla Kardashianit kuitenkin ilmoittivat allekirjoittaneensa uuden sopimuksen Hulu-kanavan kanssa. Tuoreiden tietojen mukaan perhe tulee uusien käänteiden kera kuvaamaan jälleen realitysarjaa eri kanavalle.

Entertainment tonight -uutisten mukaan perheen todellinen syy Kardashianit-sarjan päättymiseen oli se, että he halusivat alun perinkin saada vain paremman tarjouksen toiselta kanavalta. He eivät missään vaiheessa halunneet luopua parrasvaloista. Kardashianit-sarjan 20. tuotantokausi tullaan näyttämään vuoden 2021 alussa kun taas uuden sarjan ensimmäinen jakso tullaan näillä näkymin esittämään Hulu-kanavalla jo saman vuoden lopulla.