Khloe Kardashian esitteli tiimalasivartaloaan – kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian paljasti juuri, että heidän perheensä on solminut uuden sopimuksen Hulu-kanavan kanssa. Kardashianit ja Jennerit alkavat ensi vuonna tuottamaan maailmanlaajuisesti esitettävää sisältöä Hulun kautta, minkä vuoksi fanit ovatkin olleet innoissaan siitä, että perheen elämää pääsee edelleen realitysarjan päätyttyä jollain tavalla seuraamaan.

Ennen uuden videomateriaalin julkaisemista Kardashianin ja Jennerin kaunottaria päästään kuitenkin tuttuun tapaan seuraamaan sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina 36-vuotias Khloe Kardashian on julkaissut itsestään upeita kuvia, joissa hänen treenattu vartalonsa pääsee todella oikeuksiinsa.

Uudessa kuvassaan Khloe Kardashian on pukeutunut omistamansa Good American -vaatemerkin tuotteisiin päästä varpaisiin. Naisen yllä nähdään beigen värinen toppi ja tiukat trikoot, jotka korostavat tähden lantiota ja kapeaa vyötäröä saadessaan mittasuhteet näyttämään lähes epätodellisilta.