Mies pelasti hylätys porsaan maatilalta – ovat nyt erottamattomat ystävykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Todd Friedman oli kiertelemässä maatiloja, jotka hän mahdollisesti pystyisi ostamaan. Miehen haaveena oli aloittaa oma maatilaeläinten pelastuskeskus, minkä vuoksi hänen haaveenaan oli löytää siihen sopiva maatila. Kierroksellaan mies huomasi eräällä hylätyllä tilalla pienen porsaan, jonka omistajat olivat jättäneet.

Neljän kuukauden ikäinen porsas oli vienyt heti Todd Friedmanin sydämen kun heidän katseensa olivat kohdanneet. Mies oli sanonut välittäjälle, että hän ei lähde tilalta ilman possua. Kiinteistövälittäjä oli soittanut entisille tilan asukkaille, jotka olivat tarkoituksella jättäneen porsaan oman onnensa nojaan. He eivät enää halunneet eläintä, minkä vuoksi Friedman päätyi adoptoimaan porsaan.

Friedman antoi uudelle perheenjäsenelleen nimeksi Arthur. Arthurista ja miehestä tuli nopeasti erottamattomat ystävykset ja Arthur alkoi suuresta koostaan huolimatta aina kiipeämään miehen syliin. Myöhemmin Todd Friedman onnistui saamaan haluamansa maatilan, jonne hän pelasti ensimmäisenä Arthurin kaveriksi kaksi sikaa.