Mitkä pakarat! Sofia Richie esitteli upeaa biksuvartaloaan lomakuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan taannoin 37-vuotiaan realitytähden Scott Disickin kanssa.

Viime viikkojen aikana 22-vuotias kaunotar on lepäillyt Bahaman saarilla upeilla hiekkarannoilla. Nainen on ihastellut haita ja vieraillut myös tunnetulle paratiisisaarella, joka on kuuluisa sen uivista sioistaan. Sofia Richie on tietenkin muistanut sosiaalisen median seuraajiaan upeilla kuvilla, joissa hän poseeraa bikineissä.

Nyt naisen lomakuvat saivat jälleen jatkoa kun tähti esitteli filmikameralla kuvattuja otoksia. Kuvissa Sofia Richie seisoo upealla rannalla, jossa aallot kohtaavat hänen jalkoihinsa kummaltakin puolelta. Kuvissa nainen esittelee upeaa bikinivartaloaan sinisissä narubikineissä.