Halle Berry lanseerasi hyvinvointisivuston – haluaa jakaa terveydestä tietoa

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. 54-vuotias tähti on todella tarkka fyysisestä kunnostaan ja tekeekin vartalonsa eteen paljon töitä pitääkseen sen vahvana.

Halle Berry on jakanut viime aikoina sosiaalisessa mediassa paljon sisältöä liittyen kuntoiluun, hyvinvointiin ja ruokavalioon. Terveyteen liittyvät aiheet tuntuvat olevan lähellä naisen sydäntä, minkä vuoksi hän onkin perustanut nyt oman yhteisön terveyden ja hyvinvoinnin ympärille.

Halle Berry on alkanut pitämään omaa respin-nimistä kanavaa, jossa jaetaan tietoa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Kanavaa markkinoidakseen tähti jakoi upean videon, jossa hän kertoo uudesta yhteisöstään. Videolla nähdään miten upealta nainen näyttää bikineissä ja miten hän treenaa pitääkseen vartalostaan hyvää huolta.