Koiraa ärsytti robotti-imurin ääni – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisten kotien lattioita putsaavat nykyään automaattiset robotti-imurit, kuten niistä ehkä tunnetuin Roomba. Lemmikkieläimet suhtautuvat lattialla pörrääviin robotteihin eri tavoilla. Toiset uteliaina, toiset kauhulla, toiset välinpitämättömästi.

Hauskalla tuoreella viraalivideolla tavataan koira, jota Roomba vaikuttaa lähinnä ärsyttävän. Omistaja kertoo ihmetelleensä, miksi robotti-imuri vaikutti sammuilevan itsekseen. Syy paljastui hänen seuratessaan hetken aikaa Roomban toimia.

Videolla koira tuijottaa hetken aikaa lattiaa imuroivaa robottia. Pian se kävelee rauhallisesti Roomban luokse ja kytkee sen pois päältä omin tassuin. Koiraa mitä ilmeisimmin ärsytti imurin ääni, ja nokkela lemmikkieläin oppi omin avuin kuinka se voidaan sammuttaa.