Koronarajoituksia rikkonut pidätettiin – ajoi neljä tuntia vesiskootterilla tyttöystävän luokse

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronarajoituksia rikotaan maailmalla erikoisillakin tavoilla. Taannoin Irlanninmeressä sijaitsevalla Mansaarella pidätettiin Skotlannista kotoisin oleva mies, joka oli rikkonut koronarajoituksia ajeltuaan yli neljän tunnin matkan vesiskootterilla. Matkan päämääräänä oli tyttöystävän luona vierailu.

Dale McLaughlan tutustui tyttöystäväänsä syyskuussa työskennellessään Mansaarella. Koronarajoitusten myötä ulkopuoliset ovat kuitenkin saaneet matkustaa Mansaarelle vain eritysluvalla. 28-vuotias mies päätti rikkoa rajoituksia ja matkata saarelle vesiskootterilla, vaikka ei ollut The Guardian -lehden mukaan aikaisemmin ajanut sellaisella.

McLaughlan oli kuvitellut matkan taittuvan noin 40 minuutissa, mutta siinä kestikin neljä ja puoli tuntia. Mies jäi kiinni seuraavana päivänä pariskunnan vierailtua edellisenä iltana kahdessa ruuhkaisessa yökerhossa. Puolustusasianajajan mukaan McLaughlan kärsi masennuksesta oltuaan erossa tyttöystävästään, mutta selityksestä huolimatta mies tuomittiin neljän viikon vankeusrangaistukseen.