Kylie Jenner paljasti rintaliivinsä – näyttävät poseeraukset auringossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Kylie Jennerillä on oma hiustiimi, maskeeraajat ja stailaajat, jotka pitävät huolen siitä, että nainen näyttää aina parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään. Kardashianit-sarjasta tutuksi tulleen tähden sosiaalinen media on pullollaan ammattilaisvalokuvaajien ottamia kuvia, mutta toisinaan hän palaa kuitenkin perusasioiden äärelle ja julkaisee myös hieman luonnollisempia kuvia itsestään.

Kylie Jenner julkaisi nyt itsestään näyttäviä kuvia, joiden kuvauspaikkana toimii hänen oman kotinsa edusta. 23-vuotias Jenner poseeraa kuvissaan sinisissä farkuissa ja valkoisessa paidassa, joka roikkuu avattuna hänen käsivarsillaan paljastaen paidan sisällön.

Kylie Jenner esittelee kuvissaan itsevarmasti paljasta keskivartalaan ja beigen värisiä rintaliivejään. Nainen nautiskelee auringon säteistä ja esittelee seuraajilleen myös valkoisia tennareitaan ja kultaista käsilaukkuaan.