Marika Fingerroos vertasi rintojaan sitruunaan: ”Ovatko olleet aina näin pieniä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Tällä kertaa taannoinen salarakas poseeraa hedelmän kanssa.

Marika kuvasi itse itsensä antavassa alusasussa, joka ei peitellyt yhtään liikaa hänen poveaan. Samalla hän kuitenkin piti kädessään pientä sitruunaa, johon Marika vertasi povensa kokoa. Ei liene vaikea arvata antoiko sitruuna koollaan lainkaan vastinetta povelleen. Kuvansa yhteydessä Fingerroos kysyy, että ovatko sitrushedelmät olleet aina näin pieniä.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.