Belgialaisen vesipuiston vesiliukumäki on lähes pystysuora – uskaltaisitko kokeilla?

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesipuistojen vesiliukumäet tarjoavat usein hurjaa kyytiä. Harva on kuitenkaan samaa luokkaa, kuin Belgian Plopsaqua De Pannen vetonaula. Puiston hurjin vesiliukumäki ei todennäköisesti sovellu aivan kenelle tahansa.

Plopsaqua De Pannessa sijaitsee Sky Drop -niminen vesiliukumäki. Nimensä mukaisesti sen huippu sijaitsee erittäin korkealla, ja varsinainen liukumäki on lähes pystysuora. Vetonaulaan tutustutaan Gezen Adamin Youtubessa julkaisemalla videolla.

Videolla nähdään, kuinka Adam astelee kapselimaiseen kammioon. Yhtäkkiä kammion pohjassa oleva luukku aukeaa, ja mies putoaa alapuolella sijaitsevaan putkeen. Pohjan tavoittaminen ei kestä kauaa, mutta kyyti on sitäkin hurjempaa ja vauhdikkaampaa.