Uhkeapovinen Halsey piilotti siilitukkansa – leikittelee nyt värikkäillä peruukeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Usein nainen poseeraakin melko vähäpukeisena ja kesän aikana Halsey onkin tarjoillut seuraajilleen mielin määrin silmänruokaa.

Viime aikoina 25-vuotias laulajatähti on inspiroinut seuraajiaan kuvilla, joissa hän on esitellyt jatkuvasti muuttuvaa hiustyyliään. Aiemmin Halsey yllätti seuraajansa leikkaamalla hiuksensa hyvin lyhyeen siilimittaan. Nyt tähti leikittelee värikkäillä peruukeilla.

Halsey esiintyy tuoreimmissa kuvissaan värikkäässä puolipitkässä peruukissa, jossa hiukset hehkuvat monissa eri sävyissä. Peruukissa nähdään niin sinisen, violetin, virheän kuin punaisenkin sävyjä. Tähti on vielä korostanut uutta tyyliään värikkäällä silmämeikillä, jossa samat värit toistuvat.