Kim Kardashianin takapuolelle oma fanisivusto verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on hyvin näyttävän näköinen kauntar, jota moni seuraakin hänen ulkonäkönsä, vartalonmallinsa ja tyylitajunsa vuoksi. Nyt on käynyt ilmi, että tähden takapuolellakin on täysin oma fanikuntansa.

Kim Kardashian on kuuluisa kurvikkaasta tiimalasivartalostaan ja etenkin hänen pyöreästä takapuolestaan, joka on hoikkaan vyötäröön nähden erityisen muodokas. Instagramissa 40-vuotiaan Kim Kardashianin takapuolella on täysin oma fanikuntansa. Sosiaaliseen mediaan on perustettu tänä keväänä kkwbutt-niminen sivusto, joka keskittyy jakamaan seuraajilleen parhaita peppukuvia.

Kim Kardashian Booty -sivusto on jakanut seuraajiensa iloksi jo 59 kuvaa, joissa Kardashianin takapuoli on pääosassa. Osa kuvista on tähden itsensä ottamia ja osa paparazzien nappaamia tilannekuvia. Kohokohdat-osiossa kanavan tarinat on jaettu neljään kategoriaan, joissa naisen peppukuvat on jaettu bikinikuviin, sukkahousuihin, housuihin ja mekkoihin.