Netflix osti Halle Berryn uutuuselokuvan 20 miljoonalla dollarilla: ”Olen sanaton”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten näyttelijänä tunnettu Halle Berry on kunnostautunut myös elokuvaohjaajana. Tähden tuleva debyyttiohjaus on vapaaottelun maailmaan sijoittuva Bruised, jonka pääroolia hän myös näyttelee. Elokuva sai ensi-iltansa 12. syyskuuta Toronton elokuvafestivaaleilla.

Bruised kertoo Berryn esittämästä häpäistystä vapaaottelijasta, joka joutuu tasapainottelemaan uransa ja perheensä välillä valmistautuessaan kohtaamaan kehässä lajin nousevan tähden. Elokuva tullaan näkemään lähitulevaisuudessa Netflix-suoratoistopalvelussa.

Yhtiö on ostamassa parhaillaan Toronton elokuvafestivaaleilla nähtävän elokuvan levitysoikeuksia noin 20 miljoonan dollarin hintaan, uutisoi Variety. Näyttelijä-ohjaaja on innostunut elokuvansa saamasta vastaanotosta.

– Olen sanaton. Kiitos Netflixille visiooni uskomisesta, en malta odottaa että pääsette viimein näkemään Bruised-elokuvan, Halle Berry hehkutti Twitterissä.