Aletta Ocean kuin pumpattava Barbara – epätodellisen kurvikas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Nainen toimii nykyisin yrittäjänä. Ocean esittelee vartaloaan ainoastaan omistamillaan nettisivustoilla.

Äskettäin 33-vuotissyntymäpäiviään juhlinut nainen on julkaissut juhlavan kuvan Instagramiin. Hän on pukeutunut tyylikkään siniseen kotelomekkoon, joka on varustettu hyvin avonaisella kaula-aukolla. Hänen vartalonsa muodot ovat osittain plastiikkakirurgian ansiota, mutta nainen on myös ahkera kuntoharjoittelija.

Hän on kuvannut ja tuottanut tähdittämäänsä aikuisviihdettä neljän vuoden ajan. Tämä on ilmeisesti kannattanut, sillä hän elää luksustyylistä elämää. Kaunottarella on nykyisin Instagramissa yli 3,7 miljoonaa seuraajaa, ja määrä kasvaa kohisten.