Anastasia Karanikolaou mainosti aurinkolaseja alusvaatekuvissa – huomio kiinnittyi muualle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen alkoi tulemaan vielä suuremmalle yleisölle tutuksi tutustuttuaan Kardashianin siskoksiin. Sen jälkeen tähden fanimäärä onkin kasvanut huimaan 9,5 miljoonaan Instagramissa.

Anastasia Karanikolaou julkaisee itsestään usein hyvin seksikkäitä alusvaatekuvia sosiaaliseen mediaan. Nyt tähti on suunnitellut oman silmä- ja aurinkolasikokoelman yhteistyössä Dime Opticsin kanssa. Tuoreissa kuvissaan Karanikolaou esittelee uusia tuotteita, mutta alusvaatteissa poseeratessaan katsojien huomio kiinnittyy kuitenkin takuuvarmasti muualle kuin silmälaseihin.

Aiemmin Anastasia Karanikolaou teki yhteistyötä uuden ravintolan kanssa sen lanseerausvaiheessa. Ravintolan mainoksissa Karanikolaou söi hyvin viettelevästi täytettyä patonkia. Tällöin ravintola sai mainoskuvien vuoksi yleistä paheksuntaa, koska monien mielestä ruokaa yritettiin myydä tarpeettomasti pelkän seksin avulla.