George Clooney puolustaa Tom Cruisen raivokohtausta: ”Hän ei ole väärässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen leviämistä on pyritty estämään elokuvien tuotannoissa tiukoin turvamääräyksin ja rajoitusten vuoksi monia tuotantoja on myös keskeytetty. Internetissä levisi alkuviikon aikana tallenne, jossa kuultiin mitä mieltä näyttelijätähti Tom Cruise oli siitä kun kaksi hänen kuvausryhmässään ollutta henkilöä keskustelivat toisilleen liian lähekkäin.

Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa Iso-Britannian Leavesden-studiossa nauhoitetulla tallenteella Tom Cruise raivostuu henkilöille, jotka seisoivat liian lähellä toisiaan monitoreja tarkkaillessaan. Cruise huusi työryhmän jäsenille todella vihaisesti kaikkien aikana ja painotti sitä, että heidän vuokseen moni perhe voi jäädä ilman elantoa mikäli tuotanto joudutaan lopettamaan.

Tom Cruisen raivostuminen aiheutti kahdenlaista kritiikkiä. Toiset ovat olleet mielissään tähden ehdottomasta linjasta määräysten suhteen, mutta osa on ollut sitä mieltä, että Cruise käyttäytyi julmasti kuvausryhmän jäseniä kohtaan. Nyt kollega George Clooney on ottanut kantaa ystävänsä käyttäytymiseen.

– Hän ei ole väärässä. Hän ei ylireagoinut, koska kyseessä on todellinen ongelma, George Clooney kommentoi People-sivuston mukaan.

George Clooney lisäsi, että hän olisi itse toiminut tilanteessa hieman eri tavalla ja hoitanut sen hienovaraisemmin. Tom Cruisen reaktio on kuitenkin Clooneyn mielestä ymmärrettävä ja kaikki mitä hän työryhmälle huusi, oli totta. Cruisella on elokuvan tuottajana paljon vastuuta. Clooney myös huomautti, että tallenteelta ei käy ilmi se, että monettako kertaa Cruise joutuu työryhmälle samasta asiasta huomauttamaan.