Koronaan sairastuneella Ellen DeGeneresille kovia kipuja: ”En tiennyt selkäsäryn olevan oire”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talk show -juontaja Ellen DeGeneres ilmoitti aiemmin sosiaalisessa mediassa seuraajilleen, että hän on sairastunut koronavirukseen. Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelman kuvaukset on luonnollisesti jouduttu sairastumisen myötä keskeyttämään. Nyt juontaja on päivittänyt kuulumisiaan faneilleen.

Ellen DeGeneres julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa hän kertoi mikä hänen vointinsa tällä hetkellä on ja millaisia oireita hän on koronaviruksesta saanut. 62-vuotias kertoi, että hän kärsi pahimman vaiheen aikana todella kovista selkäkivuista. Hän ei tiennyt aiemmin, että selkäsärytkin voisivat olla oire koronaviruksesta.

Tällä hetkellä Ellen DeGeneres voi kuitenkin jo paljon paremmin. ”Vointini on hyvä. Voin ihan sataprosenttisesti jo”, juontaja kertoo videolla. Hän halusi myös kiittää kaikkia fanejaan ja ystäviään viesteistä, joissa hänen paranemistaan toivottiin.