Tom Cruise raivostui kuvauksissa: ”Jos näen teidän tekevän noin uudelleen, lennätte v***uun”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen leviämistä on pyritty estämään elokuvien tuotannoissa tiukoin turvamääräyksin. Nyt internetissä on levinnyt kirosanojen täyttämä äänitallenne, jonka perusteella Hollywood-tähti Tom Cruise ei suhtaudu niiden rikkomiseen suopeasti.

Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa Iso-Britannian Leavesden-studiossa nauhoitetulla tallenteella Tom Cruise raivostuu henkilöille, jotka seisoivat liian lähellä toisiaan monitoreja tarkkaillessaan. Pääroolin esittämisen lisäksi elokuvan tuottajana toimiva tähti uhkaa antaa turvamääräyksiä jatkossa laiminlyöville työntekijöille potkut. Nauhan julkaisi The Sun -kehti.

– Jos näen teidän tekevän noin uudelleen, lennätte v*ttuun. Jos kukaan tästä työryhmästä tekee samoin, se on siinä teistä kaikille. Älkää v*ttu tehkö niin enää uudelleen, Cruise raivosi.

– Meidän ansiostamme Hollywoodissa tehdään jälleen elokuvia. Luomme tuhansia työpaikkoja. Se siitä. Ei anteeksipyyntöjä. Voitte pyydellä anteeksi ihmisiltä, jotka menettävät kotinsa viihdeteollisuuden ollessa pysähdyksissä, avautuminen jatkui.

Tom Cruisen raivostuminen herätti kritiikkiä, mutta toisaalta tähden ehdoton linja koronamääräysten suhteen sai sosiaalisessa mediassa myös kiitosta. Christopher McQuarrien ohjaaman Mission: Impossible 7 -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 4. marraskuuta 2022.