Anne-Marie esitteli videolla – tämän meikin oppi tekemään kiertueella minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Anne-Marie on tunnettu muun muassa hiteistään Friends ja 2002. Nainen on etenkin koronakevään aikana julkaissut paljon hauskaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, jossa hyvin suosituksi ovat nousseet etenkin naisen ruoanlaittovideot ja hauskat hiusvärikokeilut.

Nyt 29-vuotias poptähti on esitellyt lyhyellä videolla miten hän tekee nopean ja helpon arkimeikkinsä. Anne-Marie on oppinut kiertueella ollessaan tekemään aina kiireessä mahdollisimman nopean meikin, minkä ansiosta tähden rutiini onkin tiivistynyt nyt vain yhteen minuuttiin.

Instagram-videollaan Anne-Marie näyttää miten hän onnistuu meikkaamaan minuutissa. Tähti ei ole liian pikkutarkka vaan lisää rennolla otteella tuotteita kasvoilleen välineistä, jotka on jo valmiiksi kastettu ja meikkivoiteeseen, poskipunaan ja luomiväriin. Kaunotar loihtii meikin käden käänteessä ja näyttää upealta sekä ennen että jälkeen pienen ehostuksen.