David Arquette paljastaa – oli vähällä kuolla verisessä painiottelussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-tähti Courtney Coxin ex-aviomies David Arquette ryhtyi vuosia sitten painijaksi. Nyt Scream-elokuvistakin tunnettu tähti on paljastanut olleensa vähällä kuolla painikehässä verisessä ottelussa.

David Arquette osallistui pari vuotta sitten deathmatch-otteluun, jossa painijat saavat lyödä toisiaan tuoleilla, baseball-mailoilla ja muilla esineillä. Tähti sai kehässä vastaansa ex-vanki Nick Gagen. Twitterissä jaetulla brutaalilla ja herkimmille katsojille soveltumattomalla videolla nähdään, kuinka Gage lyö Arquettea loisteputkilampumma ja joutuu painetuksi maahan.

– Olin vähällä menettää henkeni sen ottelun takia. Se oli aivan liikaa minulle. Sain osuman kaulani lihakseen ja olin parin sentin päässä kuolemasta, Arquette kuvaili Daily Star -lehdelle.

David Arquette otteli loppuun saakka ystävänsä Luke Perryn kannustamana, ja hänet toimitettiin sen jälkeen kiireellisesti sairaalaan. Tähden painiuraan tullaan tutustumaan tulevassa You Cannot Kill David Arquette -dokumenttielokuvassa.