Eminem julkaisi uuden yllätysalbumin – jatkoa aikaisemmalle levylle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Eminem on tarjoillut faneilleen jälleen uuden yllätyksen. Räppäri julkaisi perjantaina 18. joulukuuta musiikin suoratoistopalveluissa uuden 16 kappaleesta koostuvan Music to Be Murdered By: Side B -levyn.

Tuore levy on nimensä mukaisesti jatkoa Eminemin alkuvuodesta julkaisemalle Music to Be Murdered By -albumille, ja sen on tarkoitus toimia edeltäjänsä B-puolena. Uusissa kappaleissa vierailevat muun muassa Ty Dolla Sign, Skylar Grey, DJ Premier ja Dr. Dre. Edellisen julkaisun tavoin levy julkaistiin ilman ennakkosuitsutusta, joskin huhut uudesta materiaalista olivat ehtineet levitä sosiaalisessa mediassa jo muutaman päivän ajan.

Eminemin tuoreissa kappaleissa kuullaan muun muassa viittauksia koronapandemiaan ja anteeksipyyntö Rihannalle internetiin vuotaneesta vanhasta kappaleesta, jossa hän puolusti tähteä pahoinpidellyttä Chris Brownia. Tähti julkaisi samalla myös GNAT-kappaleensa tuoreen musiikkivideon. Edellisen levyn tavoin uuden levyn ovat tuottaneet Dr. Dre ja Eminem itse.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Marshall Mathers (@eminem) jakama julkaisu