Jessica Simpson saa oman televisiosarjan – esittelee tähden elämää parikymppisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson on kirjoittanut elämäkerran, joka kantaa nimeä Open Book. Nimensä mukaisesti alkusyksystä julkaistussa kirjassa nainen kertoo avoimesti lapsuuden traumoistaan ja paljastaa myös yksityiskohtia hänen alkoholiongelmastaan. Nyt tähti on myös tuottamassa elämäänsä perustuvaa televisiosarjaa.

Hetki sitten 40 vuotta täyttänyt Jessica Simpson kertoi hänen Instagram-kanavallaan ryhtyneensä yhteistyöhön Amazon Studiosin kanssa. Yhdessä tuotantoyhtiön kanssa Jessica Simpson haluaa tuoda oman tarinansa eloon dokumentaarisen televisiosarjan muodossa.

Televisiosarjassa tullaan kuulemaan hänen tarinansa siitä millaista hänen elämänsä oli parikymppisenä. Hän jakaa ohjelmassa henkilökohtaisia tarinoita ja sarjassa tullaan kuulemaan myös paljon Jessica Simpsonin musiikkia. Laulaja on hyvin innoissaan alkavasta yhteistyöstä ja kertoo sen olevan hänen unelmiensa täyttymys.