Kim Kardashian paljasti mekkonsa sisällön – näin peppuvaon pitää näkyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian rakastaa muotoilevia alusasuja. Nainen oli aiemmin Spanx-asujen suurkuluttaja, kunnes hän perusti oman Skims-merkin ja alkoi suunnittelemaan omia muotoilevia alusvaatteita. Nykyään tuotesarja on laajentunut jo oloasujen ja lastenvaatteidenkin puolelle.

Nyt nainen esittelee tuoreella videollaan mitä hän on pukenut valkoisen todella vartalonmyötäisen mekkonsa alle. Asiakkaat ovat ihmetelleet Kim Kardashianin myymiä alusasuja, jotka ovat selkäpuolelta niin avaria, että ne eivät ole peittää edes pakaroita kokonaan. Monien muodokkaiden naisten peppuvaot näkyvät tämän mallisista alusasuista, mutta se on Kardashianin mukaan tarkoituskin.

Kim Kardashian näyttää videolla käytännössä sen, minkä vuoksi hänen alusasunsa on suunniteltu sellaisiksi, että niistä näkyy hieman peppuvakoa. Ne on suunniteltu hyvin avaraselkäisiä iltapukuja varten. Mikäli alusasu nousisi selkäpuolelta yhtään ylemmäs, se näkyisi mekon selän aukosta suoraan kaikille ihmisille.