Sophie Turner muistutti faneja: ”Käytin maskia jopa synnyttäessä – tekin voitte käyttää kaupassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositusta Game of Thrones -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Sophie Turner sai elokuun lopulla Jonas Brothers -bändin laulajan Joe Jonasin kanssa ensimmäisen lapsensa. Pariskunnalle syntyi tyttö, joka sai nimekseen Willa. Tähdet ovat pitäneet raskauden koko odotusajan hyvin yksityisenä asiana, mutta synnyttämisen jälkeen Turner on julkaissut muutaman kuvan vauvamasustaan.

Nyt Sophie Turner on kertonut Instagram-tarinassaan, että hän käytti hengityssuojainta sairaalassa synnyttäessään esikoistaan. Turner on ollut turhautunut ihmisten antamiin tekosyihin olla käyttämättä maskia, minkä vuoksi hän halusi rohkaista seuraajiaan niiden käyttämiseen.

– Jos minä pystyn käyttämään maskia samalla kun synnytän niin tekin pystytte kyllä käyttämään maskia Walmartissa asioidessanne. Asia nyt vain on niin, 24-vuotias Sophie Turner perusteli People-sivuston mukaan.