Supermalli Romee Strijd julkaisi imetyskuvansa – ja esitteli vauvahuoneen

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Kesän aikana tähti jäi kuitenkin mallin töistä tauolle tultuaan raskaaksi. Nyt nainen on synnyttänyt terveen tytön, joka sai nimekseen Mint van Leeuwen.

Romee Strijd sai miehensä Laurens van Leeuwenin kanssa Mint-tyttären 2. joulukuuta. Strijd on etukäteen kuvannut videoblogiaan varten videon, jossa hän esittelee vauvan huonetta. Nyt vauvakuplasta nauttiva malli julkaisi kyseisen videon, jossa hän on vielä raskaana.

Romee Strijd esittelee huonetta, jossa ei ole juuri muuta kuin pinnasänky, hoitopöytä ja vaatekaappi. Nainen on ostanut vauvalle paljon erilaisia vaatteita vaaleanpunaisen, valkoisen ja beigen sävyissä. Sen lisäksi kaapista löytyy kasapäin erilaisia tarvikkeita kuten kantoreppuja, kapalopusseja, kymmeniä paketteja kosteuspyyhkeitä, vaippoja ja muun muassa nenäimuri.